LEVEN IN BALANS

Over mij

Emotioneel energetisch consulent
Leefstijlcoach

Ik geef persoonlijke coaching op maat om het beste uit jezelf en uit je leven te halen. Je leert jouw leven bewust in handen nemen, zodat jij een leven kan gaan leiden in overeenstemming met jouw diepste kern; een leven waaruit je voldoening en vreugde haalt. Ik help jou richting geven aan jouw leven, obstakels overwinnen… Hiervoor gebruik ik een combinatie van verschillende begeleidingsvormen: gesprek, lichaamswerk, creatieve coaching… We bekijken samen waarmee jij het beste geholpen bent.

AANBOD

lavender-g69795bd4d_1920
COACHING

Stevig en veerkrachtig door het leven, dansend op de tonen van je innerlijke zelf… Ik help je graag met: zelfverwezelijking, omgaan met stress en emoties, richting geven aan jouw leven, piekergedachten… Je schrijft je eigen levensmelodie en leert je voortbewegen op het ritme van jouw muziek.

drop-of-water-gda80c0a56_1920
EMOTIONEEL LICHAAMSWERK

Emoties en stress kunnen zich vastzetten in het lichaam en psychische en lichamelijke klachten veroorzaken zoals: onrust, piekeren, angst, depressieve gevoelens, hoofdpijn/migraine, buikpijn… Emotioneel lichaamswerk is er speciaal op gericht om het evenwicht in het lichaam terug te herstellen, door het stress-systeem terug tot rust te brengen en opgeslagen emotionele energie af te voeren.

flowers-ge340f7a38_640
WORKSHOPS & TRAININGEN

We geven regelmatig workshops en trainingen zoals: mindfulness, verbindend communiceren…

Klaar om leider te worden van jouw leven?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

TELEFOON
+32 (0)475/34 57 16
E-MAIL
marije@impulsa.be
Adres
Prof. R. Verdeyenstraat 17 3440 Zoutleeuw