Waarvoor komen mensen?

  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Ondersteuning bij pijnklachten
  • Burn-/Bore-out
  • Emotionele problemen
  • Milde angstklachten
 

Breng je lichaam tot rust

Emoties en stress kunnen zich vastzetten in het lichaam en psychische en lichamelijke klachten veroorzaken zoals: onrust, piekeren, angst, depressieve gevoelens, hoofdpijn/migraine, buikpijn…

Zolang het lichaam dan niet terug tot rust gebracht wordt en het innerlijke stress-systeem terug tot rust komt, blijven klachten vaak aanhouden of keren ze steeds terug en kan het jou belemmeren bij het creëren van jouw leven.

Emotioneel lichaamswerk is er speciaal op gericht om het evenwicht in het lichaam terug te herstellen, het stress-systeem terug tot rust te brengen en opgeslagen emotionele energie af te voeren.

Hiervoor wordt er een combinatie gebruikt van verschillende technieken: ademhalingsoefeningen, emotional freedom techniques, reiki (GEEN massage).

Verloop van een sessie:

We starten met een kort gesprek, waarin ik peil naar wat er leeft bij jou, zodat de behandeling daarop kan afgestemd worden.

Daarna ontvang je een behandeling die aansluit bij jouw behoeften.

Op het einde van de sessie is er een korte nabespreking over jouw ervaringen en geef ik je nog wat tips en tricks mee om het effect van de behandeling langer vast te houden. Je kan kiezen tussen een harmonie booster sessie en een harmonie deep dive sessie.

Een afspraak maken?

HARMONIE BOOSTER


€40


1 sessie
45 minuten

HARMONIE DEEP DIVE
 

€65


1 sessie
75 minuten
 
BOOSTER PAKKET


€110


3 sessies
45 minuten

DEEP DIVE PAKKET

 

€1803 sessies
75 minuten

BOOSTER PAKKET

 

€210

 

6 sessies
45 minuten

DEEP DIVE PAKKET

 

€350

 

6 sessies
75 minuten